entillvaroblandondska.blogg.se

Nostalgisk

Publicerad 2014-06-04 13:36:00 i Allmänt,

Jag har varit väldigt nostalgisk idag.
Hela dagen har jag tänkt på episoder från när jag pluggade i Hemse, det har inte varit trevligt att tänka tillbaka på den tiden eftersom jag ännu har oläkta sår i själen, men det är nog nyttigt att öppna den dörren ibland även om det är jobbigt.

Annars är det ungefär som vanligt här även om det råder dålig stämning just nu. Vi har fått en kille som inte är omtyckt och det lär sluta i våld förr eller senare, men det är inte mitt problem och jag skiter i vilket, läs, jag står på grabbarnas sida och kommer delta om det behövs eftersom sånt sker på avdelningsbeslut och inblandning krävs, det kanske låter kallt, men det är så det funkar i vår värld. Det är ytterst sällan det är bråk mellan två personer och då är det nån skitsak som skett, men här handlar det om en som har en hel avdelning emot sig och då blir det alla mot honom. Det är inte schysst och det är rått men välkommen till kriminalvården.
Ni på utsidan har era fängelsefilmer och serier men det är barntillåtet jämfört med vad som händer härinne och det underliga är att det inte kommer ut i medierna. Det är censur på hög nivå trots att rapporterna måste komma ut eftersom polis och ambulans kopplas in i nästan alla fall av slagsmål. Fast det kanske inte är så konstigt att media inte tar upp det?

Jag såg nyhetsmorgon häromdagen och ett inslag var att en tidning i Östergötland hade en transdag där kvinnorna och männen bytte kläder med varandra! Vad har hänt med det här landet? Är det jag som är konstig som tycker det är fel när män har klänning och vice versa? Är jag konstig som tycker att homosexualitet är fel oavsett eftersom det strider mot naturens principer med att alla arters existensberättigande inbegriper artens fortlevnad och det är ju inte vad som sker med homosexualitet. Märk att jag skiter fullständigt i vad människor gör hemma hos sig så länge det sker hemma, men när snacket börjar gå om hen och tredje kön, ja ursäkta, men då står jag på den andra sidan och på tal om att respektera lagar och så, men vad har vi för rätt att kritisera ett lands lagar? När vi i själva verket blivit ett folk som förvandlats till ett mjäkigt och fjolligt lands som verkar stå upp för alla andras rättigheter, men inte våra egna.

Ni får ursäkta mig, men jag är en trettio år gammal man som vill bilda familj med en kvinna, gifta mig i kyrkan, försörja min familj via ett arbete, bo i villa och dricka öl och spela i en lagsport. Jag vill inte bli pådyvlad att jag är onormal fr att jag inte tänder på mitt eget kön eller för att jag inte tänker vara en kvinna i sinnet. Om någon tjafsar med mig tänker jag inte diskutera utan jag tänker sänka honom brutalt.
Det jag så ofint försöker få sagt är att jag undrar varför den nya tidens ideal är en kille som är bög eller en fjolla som dricker vad fan de nu dricker, eller en sån där lattepappa eller är det bara ett storstadsideal som påprackas resten av landet?
Det är inte underligt att jag funderar på att emigrera till Ryssland...Och på tal om jämlikhet. Jag har inget emot lika lön för samma arbete, men det finns skillnader mellan våra kön och vi kanske inte passar lika bra i alla arbeten.
Ta tex yrket som polis, vad ska en kvinna kunna sätta emot en knarkare som har hallisar? Vad ska en kvinnlig brandman göra för att dra ut en överviktig man ur ett brinnande hus? Som sagt passar vi inte i alla yrken eftersom vi har biologiska skillnader tack vare evolutionen, du kanske har hört talas om den?
Däremot ska man inte förminska värdet av jämlikhet i vardagen. Jag har inga problem med att städa, diska, laga mat, (då vet jag vad jag får i mig och jag är en rätt duktig kock), liksom jag gärna byter blöjor och passar ungarna. Men i slutändan spelar mina åsikter ingen roll eftersom det här landet har kapats av bögälskare och feministmänniskor vars yttersta mål är att utrota mannen som de skyller allt ont i världen på och ni andra på utsidan är korkade nog att gå på deras propaganda. För mig får ni gärna leva i en fantasivärld eftersom jag tänker bo i ett land där min sexualitet är normen och där mina värderingar råder. Ryssland har en vän i mig och jag är hellre bosatt där än i ett mjäkigt Sverige och ett Europa som bara faller sönder långsamt. Om jag kunde skulle jag kasta mitt svenska medborgarskap. Är Reinfeldt felfri och är ert Sverige utan brister. Låter Nuon eller SJ perfekt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela